Toimitusehdot

Yleistä

Hurmaava.fi on Samas Group Oy:n (Y-tunnus 2561470-3) omistama sisustustaulujen verkkokauppa.

Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Emme vastaa mahdollisista virheistä tuote- tai materiaalitiedoissamme. Tilaajan tulee olla 18v. täyttänyt henkilö.

Emme luovuta henkilö- tai osoitetietoja kolmansille osapuolille ja emme käytä niitä mainostamisessa ilman asiakkaan lupaa. Säilytämme vain asiakkaiden nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja tiedot tilauksista järjestelmässämme. Näihin tietoihin pääsee vain sivuston ylläpitäjät. Käytämme sivustolla evästeitä seurataksemme mainoksiemme tehokkuutta. Olemme Suomalainen yritys ja kaikki lähetyksemme tehdään Suomen sisällä, joten lopulliset kulut asiakkaalle ovat sivuillamme näkyvät hinnat.

Toimitusajat

Toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää. Postin toiminta voi vaikuttaa toimitusaikaan.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli tuote on viallinen, niin ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme Yhteydenotto-sivujemme kautta.

Tai suoraan sähköpostilla: [email protected]

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Vaihdon tai palautuksen kustannus on voimassa olevan postipaketin postimaksun verran.

Pakkaa tuote niin, että se on suojattuna tulleessa pahvikotelossa. Liitä aina palautuksen mukaan seuraavat dokumentit:

  • kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Hurmaava.fi / Samas Group Oy
Kuurnankatu 6
80100
Joensuu

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Postin kautta lähimpään Postin toimipisteeseen. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tuotteet lähtevät aina meiltä ehjinä ja hyvin pakattuina. Tuotteen hajotessa Postin kuljetuksen aikana, ottakaa välittömästi yhteyttä lähipostiinne ja tehkää vahinkoilmoitus. Emme vastaa kuljetuksessa hajonneista tuotteista, mutta voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme Yhteydenotto-sivumme kautta ja jättämällä viestin, niin autamme mielellämme tilanteen ratkaisemiseksi.

Toimituskulut

Alle 100€ tilaukset 7,90€. Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi Suomeen.

Maksuehdot

Maksutavat

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Yhteystiedot

Hurmaava.fi / Samas Group Oy
Y-tunnus: 2561470-3
Kuurnankatu 6
80100
Joensuu

Yrityksemme toimii vain verkkokauppana, joten ylläolevassa osoitteessa on toimistotilat, joissa emme ota vastaan asiakkaita. Palautukset otamme vastaan vain ylempänä löytyvään palautusosoitteeseen palautusohjeiden mukaisesti.