Sisustustaulut


Valmistamme kaikki taulut itse omalla pajallamme Suomessa, Joensuussa. Taulut valmistetaan koivusta ja voit valita taulun joko koivun omalla pinnalla, mustaksi, okraksi, petroolinsiniseksi tai terrakotaksi maalattuna. Taulujen paksuus on 5mm. Voit valita taulun haluamassasi koossa.

Voit maksaa tilauksesi Klarna Checkoutin kautta laskulla, osamaksulla, luottokortilla tai suomalaisilla verkkopankeilla.

Sisustustaulut

Nettishoppailun suosio kasvaa koko ajan ja yhä useammat haluavat ostaa sisustustavaroita kätevästi netistä. Olemme tästä syystä ruvenneet valmistamaan ja myymään omia sisustustaulujamme. Saat meiltä valmiit sisustustaulut, jotka on helppo ripustaa, ilman kasaamista tai pingottamista. Hurmaava sisustustaulut ovat saaneet inspiraationsa eläimistä, luonnosta, linnuista ja monesta muusta teemasta. Sisustustauluissa eläimiä on sekä villieläimiä, että lemmikkieläimiä. Sisustustaulu on helppo ja nopea tapa tuoda ilmettä omaan sisustukseen, sillä olemme pyrkineet, että taulujen muotoilu on moderni ja tyylikäs. Taulu on myös erittäin hyvä lahja sisustushenkiselle henkilölle. Tätä varten olemme pyrkineet luomaan laajan valikoiman sisustustauluja, jotta saat lahjan kätevästi suoraan netistä kotiovellesi toimitettuna.

Sisustustaulu verkkokauppa

Sisustustaulujen materiaalina on suomalainen koivu ja ne valmistetaan Joensuussa Itä-Suomessa. Sisustustauluissa käytetty puu on sertifioitua ja laadukasta koivua, koska meille on tärkeää, että puu on kasvatettu vastuullisesti ja kestävästi.
Voit valita värivaihtoehdoksi luonnonläheisen ja trendikkään puhtaan koivun, ajattoman mustaksi maalatun puun tai joissakin malleissamme on lisäksi muutamia muita värivaihtoehtoja. Valmistamme sisustustaulut itse Suomessa ja siksi voimmekin pitää taulujen hinnat edullisina. Taulujen mallit ovat meillä monesti luonnonläheisiä, kuten kauris- karhu- sisustustaulut tai trendikkäitä teemoja kuten monsteran lehti- tai ananas sisustustaulut. Sisustustauluissa on kuitenkin aina ajatonta tyylikkyyttä. Löydätkin valikoimastamme modernit sisustustaulut. Pyrimme laajentamaan valikoimaa ja suosittelemme yhdistelemään tauluja ja kokeilemaan mikä olisi itselle paras sisustus. Sisustustaulu on erittäin suosittu lahja!

Sisustustaulut netistä

On järkevää hoitaa sisustustaulujen ostaminen netin kautta, koska voit tehdä ostokset helposti ilman kilometrien kävelyä marketeissa ja liikkeissä. Voit makailla rennosti sohvalla tai tutkia vaihtoehtoja mukavasti tietokoneella. Kun löydät meiltä kivan sisustustaulun voit kätevästi katsoa mitat tuotteen tiedoista ja tarkistaa mittanauhan kanssa, miten sisustustaulu sopisi ajattelemaasi kohtaan. Näin välttää helposti monta reissua hakemaan taulua liikkeestä ja sitten palauttamaan sitä.

Puu sisustustaulu

Puiset taulut ovat kestäviä, mutta kuitenkin melko kevyitä kokoonsa nähden. Tästä syystä niitä on helppo siirtää ja ripustaa. Taulujen ripustaminen kannattaa suunnitella hyvin, aika usein sisustustaulut tulee ripustettua liian korkealle. Hyvä keino on sovittaa sisustustaulu suunniteltuun paikkaan ja miettiä kiinnityskohta sen mukaan missä taulu näyttää parhaalta. Yleensä pätevä sääntö on, että sisustustaulu olisi hyvä olla katsojien silmien korkeudella ja kannattaa ottaa huomioon katsotaanko taulua lähinnä istualtaan vai seisaaltaan. Esimerkiksi lasten tai vauvan huoneessa voi olla järkevää laittaa taulu vähän alemmas.
Musta sisustustaulu antaa kontrastia
Sisustustaulumme on saatavilla koivun omalla pinnalla tai mustaksi maalattuna. Mustavalkoinen sisustus onkin nykyaikana todella suosittua ja sen voit helposti saavuttaa tauluillamme käyttämällä niitä valkeilla seinillä. Mustat sisustustaulumme antavat kaivattua kontrastia kodin sisustukseen! Osa sisustustauluista on saatavana myös muissa eri väreissä.
Tyylikäs sisustustaulu on aina muodissa. Pyrimme tekemään myös malleistamme iättömiä ja materiaalina puu kestää vuosia, jos sitä vain hoitaa hyvin ja kiinnittää taulut aina kunnolla seinämateriaaliin sopivalla tavalla.

Sisustustaulujen käyttö

Sisustustaulu on erinomainen sisustuselementti luomaan tunnelmaa kotiin tai vaikka toimistoon. Isommat sisustustaulut toimivat luonnollisesti erittäin hyvin isommissa tiloissa ja isommilla seinäpinnoilla, kuten olohuoneessa tai vaikka makuuhuoneessa seinällä sängyn yläpuolella. Lasten huoneeseen sopii hienosti eläinaiheiset sisustustaulut, mutta kannattaa toki antaa lasten olla itse mukana valitsemassa lastenhuoneen sisustustaulut.

Pienemmät sisustustaulut voivat myös olla osana isomman tilan sisustusta, vaikka kollaasissa muiden taulujen, peilien, hyllyjen, kasvien ja koristeiden tai vaikka seinäkellon kanssa. Taulukollaasissa kannattaa muistaa, että kaiken ei tarvitse olla tarkasti jiirissä, vaan on hyvä rikkoa taulujen reunojen rajoja ja yhdistää myös erilaisia muotoja ja sävyjä kollaasiin. Osa pienemmistä sisustustauluista, kuten esimerkiksi istuva kettu sisustustaulu sopii myös vaikka lipaston päälle, hyllylle tai muulle tasolle. Pieni sisustustaulu on näppärä myös silloin, kun haluat koristaa esimerkiksi pienempää seinäpintaa.

Monen suosiossa ovat mustat sisustustaulut, kun valkoiset seinät ovat niin yleisiä. Myös mustien keittiökalusteiden ja huonekalujen suosio on kasvanut. Mustavalkoinen on nostanutkin suosiotaan paljon ja tämän vuoksi suurin osa meidän tauluistamme on tehty mustasta akryylista tai mustaksi maalatusta koivusta. Myös erittäin suosittu on koivupintainen sisustuselementti ja valikoimistamme saa myös koivupinnalla suurimman osan tauluista.

Lasten sisustustaulut

Koska tyylejä on erilaisia, niin olemme pyrkineet luomaan mahdollisimman monipuolisen valikoiman. Meiltä löytyy esimerkiksi useampia kukkatauluja, hevostauluja ja kettutauluja sekä muita eläinaiheisia tauluja, jotka saattaisivat olla myös lasten mieleen. Yksi lasten kestosuosikki on siili taulu. Hyväksi todettu keino lasten huoneiden sisustustaulujen valitsemiseen on ollut, että valitsee sisustustaulun lasten kanssa yhdessä.
Valitse esimerkiksi omaan olohuoneeseesi omia kiinnostuksenkohteita vastaava teema, sillä se tuo hyvää mieltä aina sitä katsoessa. Puu näkyy monen kodin sisustuksessa ja tämän vuoksi Hurmaava verkkokauppa tarjoaa muun muassa myös koivusta valmistettuja vaihtoehtoja. Puutaulu sopii erittäin hyvin luonnonläheisen henkilön sisustukseen!

Sisustusideoita

Olipa sisustuskohteenasi keittiö, haetpa olohuoneen tai lastenhuoneen sisustusideoita tai olipa sinulla mielessä mökin sisustus, löytyy meiltä varmasti vaihtoehto siihen! Vaikka monet meidän taulujen erimerkkikuvat viittaavat olohuoneeseen niin voit sijoittaa taulusi mihin huoneeseen tahansa. Olemme halunneet kuitenkin tuoda tuotteeseen sisustuskuvia esimerkeiksi, jotta sinun on helpompi nähdä, miltä seinätaulut näyttävät luonnossa. Isot taulut ovat olleet suosiossa jo kauan. Monet toivovat, että sisustustaulu olisi iso ja näyttävä ja tämän vuoksi olemme halunneet hakea näyttävyyttä ja kokoa sisustustauluihimme. Löydät tarkempia mittoja tuotekuvauksista!

Sisustustaulujen teemat

Sisustustauluvalikoimasta löydät reilusti erilaisia teemoja, joista voit valita suosikkisi. Meiltä löydät esimerkiksi erilaisia moottoripyörä tauluja, kuten ratamoottoripyörä, chopper ja vintage moottoripyörä sisustustaulut. Meillä on myös erilaisia mandala tyylisiä tauluja kuten tähtien mandala, elämän liekki ja elämän ilo sisustustaulut. Kissa ja koira sisustustauluja on myös suuri valikoima ja voit valita monista eri koiraroduista. Infinity symbolilla olevia tauluja valikoimissamme ovat esimerkiksi rajaton vapaus ja rajaton rakkaus sisustustaulut. Hevosia on tauluissamme monia eri rotuja, sekä erilaistiin hevosurheilulajeihin liittyen. Löydät meiltä esimerkiksi raviratsastus, ravihevonen ja esteratsukko sisustustaulut. Eri hevosrotuja on esimerkiksi arabianhevonen, laukkaava tinker ja islanninhevonen sisustustauluissa. Poneja on edustetuna Welsh-poni, raviponi ja shetlanninponi sisustustauluissa. Hevosenkenkäkin on saatavilla sisustustauluna ja myös toinen onnen symboli neliapila. Kukka tauluista suosituimpia ovat olleet kaunokki ja lehdykkä sisustustaulut. Musiikista tykkäävälle henkilölle on erittäin hyvä vaihtoehto Musiikin ilo sisustustaulu.

Tuparilahjaksi sisustustaulu

Uuteen kotiin onnellisesti muuttaneita on aina kiva muistaa tupaantuliaislahjalla ja hyvä vaihtoehto perinteisille tuomisille on tyylikäs sisustustaulu. Netti on täynnä keskusteluja huonoista tuparilahjoista ja ei ole järkevää tuoda uuteen kotiin turhaa roinaa, eikä kovin suosittuja ole enää myöskään vanhanajan tuparilahjat, kuten perinteiset leipä ja suola. Nuorelle parille tuparilahjaksi on hyvä antaa trendikäs sisustustaulu, kuten monsteran lehti tai vaikka kauris sisustustaulu. Opiskelijan budjetissa ei usein ole hirveästi ylimääräistä sisustukseen laittamiseen ja siksi sisustustaulu onkin hyvä lahja heille. Kannattaa ottaa lahjansaajan mieltymykset aina huomioon ja hauska tuparilahja onkin yleensä henkilökohtaisesti merkittävällä teemalla. Aina varma tuparilahja on lahjakortti, jolla lahjansaajat voivat valita haluamansa sisustustaulun. Sopivan värssyn tai runon voi valita täältä: varssyt.fi.

Sisustustaulun kiinnittäminen betoniseinään

Sisustustaulut tulee kiinnittää seinän materiaalin tai muun pinnan mukaisella tavalla. Seinämateriaalin voi tarkistaa esimerkiksi isännöitsijältä tai talon edelliseltä omistajalta tai rakentajalta. Betoniseinään taulun kiinnittämisessä voi käyttää esimerkiksi iskuporakonetta, jossa on kivimateriaaliin sopiva poranterä ja sopivaa proppua ja ruuvia tai kaksipuolista teippiä. Kannattaa varmistaa, että proppu menee hyvin betonimateriaaliin asti, eikä vain rappaukseen. Rappauksen ja betoniseinän laatu ja määrä voi vaihdella paljonkin eri vuosina rakennetuissa taloissa. Puuseinissä voi käyttää nauloja tai ruuveja puun pehmeyden takia, mutta isommille nauloille ja ruuveille kannattaa, ehkä porata reikä ensin, että puu ei halkea.